Kućno kino

Filmski doživljaj kod kuće

Kako bi bezbrižno mogli uživati u filmu, kod kućnih kina cilj je spriječiti prijenos zvuka u okolne prostore i osigurati idealne uvjete za gledanje i slušanje. Udoban namještaj za sjedenje i kvaliteta opreme igraju veliku ulogu, no često se zna dogoditi da ljudi zanemare akustiku same prostorije. U golom prostoru recepcija zvuka i cjelokupan doživljaj će biti razočaravajuć. Skupa i kvalitetna oprema neće zvučati ni približno dobro ako se nalazi u prostoriji koja nije akustički prilagođena za tu namjenu. Uz našu pomoć možete izvući najviše iz ovakve investicije i priuštiti si vrhunski filmski doživljaj.

Rješenja

SombraTM

Tamne kao noć

Provjereno akustičko rješenje za kina, uvijek će omogućiti stvaranje pravog zvukovnog okruženja za društvene prostore poput barova i noćnih klubova.

AkustoTM

Sustavi upojnih zidova

Zidni upojnik zvuka koji zajedno sa apsorptivnim stropom postiže izvrsna akustična svojstva u prostoriji.

SoloTM Oblici

Viseći upojnici zvuka

Kružni i poligonalni upojnici zvuka u nekoliko oblika i veličina, omogućujući slobodu dizajna i mogućnost stvaranja upečatljivih novih izraza.

Plivajući podovi

Najbolji i učinkoviti

Izvrsni izolacijski učinak buke za svaki tip podnih konstrukcija (suhi i mokri estrih). Stupanj smanjenja buke od udarca do 33 dB.

Ovjes stropa i zida

Visoka učinkovitost

Elastični stropni i zidni ovjesi smanjuju prijenos zvuka i drastično povećavaju izolacijsku vrijednost pregrada.

Pomoć pri projektiranju

Svi odgovori na jednom mjestu

Nemojte riskirati, uključite nas u proces projektiranja i pronaći ćemo najoptimalniju primjenu za predložena rješenja.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!