Industrija

Radno okružje bez vibracija

Stalna izloženost prekomjernoj buci i vibracijama narušava radne uvjete, a dugoročno znatno šteti zdravlju. Vibracije isto tako nepogodno djeluju i na efikasnost strojeva i alata. Provjerenim rješenjima i proizvodima otklonite probleme i povećajte učinkovitost sustava.

Osiguravanje kvalitete tehnološkog i radnog procesa

U industrijskom okruženju vrlo lako dolazi do previsokih razina buke koja dovode do oštećenja sluha, smanjenja radne produktivnosti i učinkovitosti proizvodnog procesa. Isto tako, neizbježne vibracije imaju učinak na trošenje strojeva i alata, kao i na preciznost same opreme. Pri zaštiti od buke i vibracija u industrijskom sektoru bitno je obratiti pažnju na specifične uvjete (ventilacija, pristup opremi, temperatura, nosivost). Radimo unutar tih ograničenja i stvaramo rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju Vaše potrebe. Naša specijalna rješenja i elastični materijali od poliuretana primjenjivi su u različitim granama industrije, bilo da je riječ o izolaciji od vibracija ili stvaranju novih proizvoda.

Poboljšanje kvalitete radnih uvjeta

Zanemarivanje radnih uvjeta može štetiti i zdravlju radnika i poslovanju. Izbjegnite nepotrebne troškove i povećajte produktivnost.

Zaštita opreme od vibracija

Uz rješenja po mjeri jednostavno povećajte učinkovitost te životni vijek strojeva i kompleksnih industrijskih jedinica.

Rješenja

Za više detalja o pojedinim grupama rješenja odaberite kategoriju na izborniku!

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!