Call centri

Zajednički rad bez međusobnog ometanja

U call centrima u pravilu imamo veliki otvoreni prostor u kojem se paralelno odvija rad više osoba. Mnogo telefonskih poziva i istovremeni govor velikog broja ljudi vrlo brzo ispuni prostor, zvuk se odbija od stropa, poda, i zidova, i postaje sve teže voditi jasan razgovor. Akustički neugodan radni prostor dovodi do iskrivljavanja govora i efekta “nadglašavanja”. Zanemarivanjem tih problema umanjuje se jasnoća komunikacije i učinkovitost usluge koja se pruža korisnicima. Smanjenje vremena odjeka ključno je za stvaranje produktivnog poslovnog ambijenta u kojem se suradnici neće međusobno ometati u radu.

Rješenja

AdvantageTM

Ekonomične stropne obloge

Za aplikacije koje zahtijevaju jednostavno postavljanje funkcionalnih stropnih obloga.

FocusTM

Robusni sustav stropova

Za primjene kod kojih je potreban robustan sustav spuštenih stropova.

MasterTM

Napredni sustav stropova

Pogodno za otvorene urede ili druge prostore gdje se postavljaju strogi zahtjevi za dobru akustiku i razumljivost govora.

GedinaTM

Standardna funkcionalnost

Za primjene gdje je potreban standardni stropni sustav, ali gdje su potrebni strogi funkcionalni zahtjevi.

CombisonTM

Upojnost i izolacija

Za uporabu kao spušteni strop uz visoku apsorpciju zvuka i za zvučnu izolaciju između soba ako se pregrade ne protežu sve do podgleda.

AkustoTM

Sustavi upojnih zidova

Zidni upojnik zvuka koji zajedno sa apsorptivnim stropom postiže izvrsna akustična svojstva u prostoriji.

AkustoTM Screen

Samostojeće pregrade

Visokoučinkovit upojnik zvuka koji zajedno sa stropom koji upija zvuk daje izvrsnu akustiku prostora u otvorenim uredima.

SoloTM Ekrani

Viseći upojnici zvuka

Ekrani su prikladni u zgradama u kojima bi volumen zraka trebao ostati isti, ili se prirodno svjetlo u prostoriju dovodi putem krovnih prozora.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!