Kafići

Druženje u ugodnom prostoru

Kod otvaranja kafića bitno je naravno posvetiti pažnju izolaciji i prijenosu buke te osigurati da muzika i žamor ne smetaju susjedima. Osim zadovoljavanja minimalnih tehničkih uvjeta, nužno je i gostima osigurati ugodan prostor za boravak. Zbog mnogo glatkih, čvrstih površina u takvim se prostorima često javljaju problemi s vremenom odjeka i reflektiranjem zvuka. Dolazi do efekta “nadglašavanja” i nepotrebnog rasta pozadinske buke koje ometa goste u međusobnoj komunikaciji. Nemojte se mučiti nekvalitetnim rješenjima koja će zahtijevati naknadne, skuplje intervencije - uz našu pomoć riješite sve probleme stručno od samog početka.

Rješenja

SombraTM

Tamne kao noć

Provjereno akustičko rješenje za kina, uvijek će omogućiti stvaranje pravog zvukovnog okruženja za društvene prostore poput barova i noćnih klubova.

CombisonTM

Upojnost i izolacija

Za uporabu kao spušteni strop uz visoku apsorpciju zvuka i za zvučnu izolaciju između soba ako se pregrade ne protežu sve do podgleda.

AkustoTM

Sustavi upojnih zidova

Zidni upojnik zvuka koji zajedno sa apsorptivnim stropom postiže izvrsna akustična svojstva u prostoriji.

AkustoTM One SQ

Modularni apsorberi

Dizajnom privlačni samostalni upojnici zvuka u kvadratnim i kružnim oblicima mogu poboljšati zvuk i dodati atraktivnost.

SoloTM Oblici

Viseći upojnici zvuka

Kružni i poligonalni upojnici zvuka u nekoliko oblika i veličina, omogućujući slobodu dizajna i mogućnost stvaranja upečatljivih novih izraza.

Ovjes stropa i zida

Visoka učinkovitost

Elastični stropni i zidni ovjesi smanjuju prijenos zvuka i drastično povećavaju izolacijsku vrijednost pregrada.

Pomoć pri projektiranju

Svi odgovori na jednom mjestu

Nemojte riskirati, uključite nas u proces projektiranja i pronaći ćemo najoptimalniju primjenu za predložena rješenja.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!