Prostorije za probe

Učinkovita izolacija za nesmetano bavljenje glazbom

Namjene ovakvih prostora su održavanje raznih glazbenih probi, vježbanje za nastupe ili stvaranje autorske glazbe, ili pak učenje sviranja različitih instrumenata. Važno je postići efikasnu zvučnu izolaciju i efekt “sobe u sobi”, kao i optimalna akustička svojstva samog interijera. Kod sprečavanja širenja zvuka kroz konstrukcijske elemente bitno je obratiti pažnju na izvedbu detalja i ublažiti prijenos zvuka kroz čvrste spojeve do susjednih prostorija. Kvalitetnu izolaciju i akustiku možete postići neovisno o tome gdje se prostor nalazi, da li u garaži, podrumu ili na katu zgrade.

Rješenja

AdvantageTM

Ekonomične stropne obloge

Za aplikacije koje zahtijevaju jednostavno postavljanje funkcionalnih stropnih obloga.

FocusTM

Robusni sustav stropova

Za primjene kod kojih je potreban robustan sustav spuštenih stropova.

GedinaTM

Standardna funkcionalnost

Za primjene gdje je potreban standardni stropni sustav, ali gdje su potrebni strogi funkcionalni zahtjevi.

CombisonTM

Upojnost i izolacija

Za uporabu kao spušteni strop uz visoku apsorpciju zvuka i za zvučnu izolaciju između soba ako se pregrade ne protežu sve do podgleda.

AkustoTM

Sustavi upojnih zidova

Zidni upojnik zvuka koji zajedno sa apsorptivnim stropom postiže izvrsna akustična svojstva u prostoriji.

AkustoTM One SQ

Modularni apsorberi

Dizajnom privlačni samostalni upojnici zvuka u kvadratnim i kružnim oblicima mogu poboljšati zvuk i dodati atraktivnost.

SoloTM Oblici

Viseći upojnici zvuka

Kružni i poligonalni upojnici zvuka u nekoliko oblika i veličina, omogućujući slobodu dizajna i mogućnost stvaranja upečatljivih novih izraza.

SoloTM Ekrani

Viseći upojnici zvuka

Ekrani su prikladni u zgradama u kojima bi volumen zraka trebao ostati isti, ili se prirodno svjetlo u prostoriju dovodi putem krovnih prozora.

Plivajući podovi

Najbolji i učinkoviti

Izvrsni izolacijski učinak buke za svaki tip podnih konstrukcija (suhi i mokri estrih). Stupanj smanjenja buke od udarca do 33 dB.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!