Streljane

Bez neugodne buke pucnjeva

Kod streljana na otvorenom cilj je zaštititi susjede od jake buke pucnjeva. Što se tiče zatvorenih streljana, bitno je zaštititi od buke osobe koje se nalaze u samom prostoru, kao i one u ostatku zgrade. Goli zidovi i tvrdi podovi kakve se nalaze u streljanama stvaraju velike razine jeke i vremena odjeka, pa se zvukovi pucnja čuju još jače. Rizik od oštećenja sluha treba izbjeći pod svaku cijenu, a kvalitetnim rješenjima možete osigurati ugodniji ambijent i korisnicima i osoblju, kao i spriječiti žalbe od strane susjeda.

Rješenja

AdvantageTM

Ekonomične stropne obloge

Za aplikacije koje zahtijevaju jednostavno postavljanje funkcionalnih stropnih obloga.

SombraTM

Tamne kao noć

Provjereno akustičko rješenje za kina, uvijek će omogućiti stvaranje pravog zvukovnog okruženja za društvene prostore poput barova i noćnih klubova.

AkustoTM

Sustavi upojnih zidova

Zidni upojnik zvuka koji zajedno sa apsorptivnim stropom postiže izvrsna akustična svojstva u prostoriji.

SoloTM Ekrani

Viseći upojnici zvuka

Ekrani su prikladni u zgradama u kojima bi volumen zraka trebao ostati isti, ili se prirodno svjetlo u prostoriju dovodi putem krovnih prozora.

Ovjes stropa i zida

Visoka učinkovitost

Elastični stropni i zidni ovjesi smanjuju prijenos zvuka i drastično povećavaju izolacijsku vrijednost pregrada.

Elastično temeljenje

Urbanizacija raste

Izvori poremećaja često su u blizini željezničkih pruga, cesta ili industrijskih kompleksa. Osim ako se ne poduzmu odgovarajuće mjere, takve su zgrade nedovoljno zaštićene protiv tih vibracija.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!