Teretane i sportske dvorane

Stvaranje ugodne atmosfere za vježbanje

Prostori namijenjeni sportskim aktivnostima uglavnom su ispunjeni čvrstim reflektirajućim površinama koje su otporne i lake za održavanje, no vrlo lako prenose zvuk i vibracije. Osim što se zbog velike razine odjeka stvara buka u samom prostoriji, zvuk i udarci se prenose i na okolne prostore. Pri rješavanju problema bitno je razmotriti i karakteristike prostora i prilagoditi rješenja aktivnostima koja se tamo odvijaju. Važno je, primjerice, da odabrani materijali osim što upijaju zvuk odgovaraju i praktičnoj namjeni prostora i da su otporni na udarce i trošenje. Stvorite ugodan prostor za vježbu i spriječite prijenos buke i vibracija u okolinu.

Rješenja

Plivajući podovi

Najbolji i učinkoviti

Izvrsni izolacijski učinak buke za svaki tip podnih konstrukcija (suhi i mokri estrih). Stupanj smanjenja buke od udarca do 33 dB.

Ovjes stubišta

Brza i jednostavna ugradnja

Izvanredna stopa smanjenja buke od udarca na minimalnoj visini ugradnje. Visoko učinkoviti u cijelom rasponu opterećenja do 31 dB.

Ovjes stropa i zida

Visoka učinkovitost

Elastični stropni i zidni ovjesi smanjuju prijenos zvuka i drastično povećavaju izolacijsku vrijednost pregrada.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!