Trgovine

Sigurnost i ugoda na prvom mjestu

Prodajni prostori su bučna i prometna mjesta, a u samom interijeru nemaju dovoljno materijala koji mogu upiti neželjenu buku. Velike reflektirajuće površine, staklene plohe, loš sustav ozvučenja - sve to dovodi do akustički neugodnog ambijenta. Uz to, klimatizacijski i drugi uređaji često nepotrebno buče i doprinose stvaranju visoke razine pozadinske buke. Isto tako, velika buka i vibracije u skladišnom prostoru, osim što se prenose u okolinu, značajno štete i zdravlju radnika. Bitno je pripaziti i na police s robom, koje kad su napunjene nose vrlo velike terete. Tada, zbog velike težine neravnomjerno raspoređene na tvrdoj podlozi može doći do pucanja poda, ukoliko ispod konstrukcije nema elastičnog sloja izolacije. Zaposlenicima je važno osigurati sigurnu i zdravu radnu sredinu, a mušterijama ugodan prostor za kupovinu, pri čemu su svi na dobitku.

Rješenja

Plivajući podovi

Najbolji i učinkoviti

Izvrsni izolacijski učinak buke za svaki tip podnih konstrukcija (suhi i mokri estrih). Stupanj smanjenja buke od udarca do 33 dB.

Ovjes cjevovoda

Ciljane mjere kontrole

Cijevi, zajedno s kanalima i dimnjacima stvaraju buku i negativno utječu na kvalitetu životnih i radnih uvjeta u zgradama.

Temelji strojarnica

Visokoisplativ učinak

Dok su u pogonu, strojevi stvarajući oscilacije potiču građevine i djelove strojarnica, što dovodi do buke i vibracija.

Nemate vremena? Ne usudite se sami? Imamo rješenje!


Pošaljite nam opis problema na našu adresu elektroničke pošte i povratno ćemo Vas nazvati u najkraćem roku s prijedlogom rješenja. Potruditi ćemo se pomoći Vam na najbolji mogući način.

Za Vas je ova usluga besplatna!